Rug- en nekklachten vormen momenteel een belangrijk gezondheidsproblematiek in onze maatschappij. Een actieve therapeutische revalidatie van (sub)acute en chronische en postoperatieve rugklachten is een voorwaarde tot een sneller herstel en een geringere kans op herval.

Heb jij ook al zolang rug- of nekpijn of zwakke buikspieren?  Zullen we er iets aan doen ?

Heb je rug- of nekpijn, zwakke buikspieren, of gewoon nood aan een correct aangeleerde core stability dan kan je bij ons terecht sinds oktober 2021.

Wij leren jou hoe je je buik- en rugspieren correct kan aanspannen, hoe je ze dient te gebruiken in het dagdagelijkse leven of hoe je ze op een verantwoorde manier kan trainen. Of heb je nood aan houdings- of bewegingsadvies of wil je de hef- en tiltechnieken onder de knie krijgen?

Het komt allemaal aan bod in een small group training (4-6 personen), gegeven door één van onze gekwalificeerde therapeuten. Deelnemen kan op voorschrift van de arts (met terugbetaling) in het kader van een revalidatie of op vrijwillige basis. Elke lessenreeks bestaat uit 9 sessies van 1uur die wekelijks aangeboden worden.

Waar kan je deelnemen?

  • T3ACK Kessel-Lo  op dinsdagavond tussen 19-20uur en tussen 20-21uur
  • T3ACK Attenrode-Wever op vrijdagmiddag tussen 12.30-13.30u en 13.30-14.30u

Inschrijven kan via een eenvoudig mailtje naar welcome@t3ack.be