Gespecialiseerd in diabetes

Diabetes is niet meer weg te denken in onze westerse wereld. Als erkende diabeteseducator kan ik jou op weg helpen naar een gezondere levensstijl, een gepersonaliseerd voedingsplan, kan ik jou helpen met problemen omtrent medicatie en zal het bewegingsaspect ook zeker aan bod komen. 

Wanneer hebt u recht op een terugbetaling diëtetiek?

•    Als u gevolgd wordt via het zorgmodel “opvolging van een patiënt met diabetes type 2”, een voorschrift van de huisarts die uw Globaal Medisch Dossier (GMD) beheert of van een huisarts die deel uitmaakt van een geregistreerde groep van huisartsen waarvan een lid uw GMD beheert, en dit voor zover die huisarts de verstrekking 102852 van de nomenclatuur van de geneeskundige verstrekkingen heeft aangerekend;
•    als u een zorgtrajectcontract ondertekende een voorschrift van uw huisarts die het zorgtrajectcontract ondertekende of van een andere huisarts die toegang heeft tot uw GMD.
•    U hebt recht op: 
•    2 diëtetiekverstrekkingen per kalenderjaar, die op dezelfde dag kunnen plaatsvinden; 
•    en dit als u gevolgd wordt via het zorgmodel “opvolging van een patiënt met diabetes type 2” of een zorgtrajectcontract ondertekende.

Voedingsadvies    Tijdsduur    Kostprijs    Rechthebbende met voorkeursregeling RIZIV    Rechthebbende zonder voorkeursregeling RIZIV
Consult indien Voortraject Diabetes    30 min    € 19,66    € 17,70    € 14,75
Consult indien Zorgtraject diabetes    30 min    € 19,66    € 17,70    € 14,75
•    Bedragen van toepassing vanaf januari 2017

Gespecialiseerd in diabetes

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x