1 januari 2021

Fysiokin wordt T3ACK

"2020 was een absurd jaar" is een open deur intrappen. We kunnen het nu eindelijk achter ons laten en dat is ook wat we met Fysiokin gaan doen.

Fysiokin wordt "T3ACK" (lees als track). Waarbij "T3" staat voor alles wat we zijn, "Therapy, Training & Testing" maar ook voor het pad dat we elke dag bewandelen met onze patiënten of de weg die we afleggen met onze (top)sporters om elk van hen op een professionele manier te ondersteunen als therapeut, trainer of coach.


Therapy

Find it, fix it and leave it (or support it) is het motto waarmee we aan de slag gaan, om vanuit een holistisch perspectief naar een zo efficiënt mogelijk manier zoeken, in samenwerking met andere hulpverleners én de klant, met het doel om weer "on T3ack" te geraken. Niet evident maar we doen ons best, dag na dag, met z'n allen.

Training

"T3ack" staat ook voor Triathlon, Rowing, Athletics, Cycling en Kinetics. Stuk voor stuk vakgebieden waar we onze know-how op vlak van uithoudingssporten volop kunnen uitspelen. We hebben een jarenlange basis opgebouwd in de succesvolle begeleiding van zowel de recreatieve als professionele sporters (triatleten, zwemmers, lopers, wielrenners, roeiers)

Testing

Om een kwalitatieve begeleiding te kunnen verzekeren moet je ook op een wetenschappelijke en waardevolle maar prijsbewuste manier kunnen testen. We beschikken over het volledige gamma van veld- en labotesten waar we zelf voor instaan of kunnen terugvallen op een samenwerking met onze partners Dr. Vincent Vanbelle en Dr. Jan Olbrecht. We testen op maat en in functie van de noodzaak.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x